Cum reușește? Jennifer Lopez are același posterior ca acum 20 de ani!

Jennifer Lopez posterior

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Jennifer era o prezență nouă pe scena muzicii, deopotrivă apreciată pentru voce, dar și pentru fizic. Mai cu seamă posteriorul avea să-i aducă celebritatea.

Se spune că frumusețea e trecătoare, dar J Lo pare să fie excepția. Arată la fel de bine la 49 de ani ca la 20, iar celebrul posterior e tot acolo, la fel de ferm.

Vedeta a postat pe Instagram, recent, mai multe instantanee de la plajă, așa că fanii au putut vedea în ce formă de milioane este. A pozat într-un costum galben, destul de decupat atât în zona decolteului, cât și a coapselor.

Cât despre posterior, era acolo, la fel de tonifiat ca întotdeauna.

Jennifer Lopez, mamă a doi copii, susține în prezent, conform unui contract semnat în 2016, o serie de concerte în Las Vegas.

Deja a susținut peste 120 de show-uri și mai are încă 7. La cel mai recent concert a asistat și, ca întotdeauna, iubitul ei, Alex Rodriguez. Cei doi se întâlnesc din februarie 2017, după ce cântăreața și actrița s-a despărțit de Casper. Fostul iubit i-a fost alături în perioada 2011 – 2016.

Vezi și Jennifer Lopez, despre prima întâlnire cu actualul iubit. Sportivul i-a trimis mesaj de la toaletă. Iată ce i-a scris

Citește și: