Cum o răsfață iubitul pe Andreea Marin. Întâi inelul, acum…

Cum o rasfata iubitul pe Andreea Marin

Andreea Marin e o femeie fericită și împlinită. Trecută deja prin trei mariaje, vedeta nu se grăbește să facă pasul spre căsătorie din nou. Se bucură însă de fiecare moment petrecut în doi.

Și are și norocul să aibă alături un bărbat care știe să o răsfețe. Dacă de Paști vedeta a primit în dar de  la iubitul ei, Adrian Bârlădeanu, un inel, copia perfectă a celui de logodnă al prințesei Diana, purtat ulterior și de Kate Middleton, iubitul Andreei Marin știe să-și surprindă perechea și cu gesturi mici, zi de zi.

Dovada stă într-o postare a Andreei Marin pe o rețea de socializare. Vedeta a publicat o fotografie cu un borcan, din care pare că face cu ochiul o delicioasă limonadă.

'Bună dimineața, prețuiește viața! N-am pregătit-o eu, ci sufletul meu pereche, nu ma pot lauda cu ce nu fac cu mana mea, dar… ce bunatateeeeee! O bei din priviri! Limonada cu lamai, portocale, menta din gradina noastră și fructe de pădure. Sa începem ziua bine, asadar!', a scris vedeta pe Instagram.

Și într-adevăr, ce altă modalitate mai bună de a începe ziua care dă startul weekendului decât cu o licoare energizantă și aromată? Fanii sunt de acord, iar comentariile exprimă un entuaziasm general. Îți și imaginezi cum oameni din întreaga Românie, și nu numai, fanii Andreei Marin, s-au pus pe stors lămâi, după ce diva le-a făcut poftă.

'Wau… am sa fac si eu, arata super', afirma unul dintre fanii ei, in timp ce altii ii cer Andreei cantitatile pentru așa o limonadă.

Iar fanii care n-au fost impesionați de limonadă, foarte puțini la număr, s-au lăsat vrăjiți de vesela divei, una extrem de veselă.

Citește și: