Antonia dă din casă! Cum menține pasiunea cu Alex Velea

cum mentin vie pasiuena Antonia si Alex Velea

Nu e simplu pentru un cuplu să se achite cu brio de statutul de părinți, să fie acolo întotdeauna pentru copii, dar să menține vie și pasiunea în doi.

Însă Antonia și Alex Velea reușesc. Iar cântăreața a povestit recent și la ce trucuri apelează cei doi pentru a păstra pasiunea la cote înalte.

'Neapărat trebuie să te duci în vacanţe doar tu cu soţul, când ai copii!', a declarat cântăreața, mamă a trei copii, dintre care doi cu Alex Velea.

Artista recunoaște că ea și Alex nu reușesc să plece în vacanță în doi mai mult de o dată pe an. Dar atunci profită cât pot și nu ratează niciodată un moment special, care s erepetă de fiecare dată: masajul în cuplu.

'Nu apucăm să plecăm în vacanţe foarte des, decât o dată pe an. Cam de fiecare dată, în vacanţă, eu şi Alex facem câte un masaj în cuplu', a declarat ea pentru Antena Stars.

Antonia și Alex formează un cuplu de ani buni, iar familia lor e una completă de când au venit pe lume Dominic și Akim. Antonia mai are o fetiță, Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Pentru moment, Antonia și Alex Velea nu vor să-și mărească familia, declarându-se fericiți cu ce au.

Vezi și Antonia a fost desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume în 2019. Ce loc ocupă

Citește și: