În acest an, Black Friday va avea loc pe data de 16 noiembrie. Totuși, așa cum ne-am obișnuit, multe magazine vor prelungi perioada până la finalul weekend-ului. Citește despre cum găsești cele mai bune oferte și cum să nu te lași păcălită de Black Friday.

Citește și: Cum poți găsi cele mai bune oferte de Black Friday

Cum să nu te lași păcălită de Black Friday: Stabilește-ți un buget și nu-l depăși

Black Friday este un moment pe care milioane de oameni îl așteaptă cu sufletul la gură. Toți vor să achiziționezze produsele dorite la un preț mult mai mic. Sunt, însă, și unii care cumpără compulsiv lucruri de care nu au nevoie, doar pentru că s-a anunțat o reducere. Uneori, nici aceasta nu este reală.

Pe durata acestui eveniment, prețurile multor produse vor deveni foarte accesibile. Dacă nu ai o listă de cumpărături, s-ar putea sa te trezești produsele dorite sunt achiziționate de alți clienți. Te mai poți trezi și că vei cumpăra lucruri de care nu ai nevoie sau sunt nepotrivite, cum ar fi un frigider prea mare pentru spațiul destinat lui.

Citește și: Cum să NU faci pancreatită acută de sărbători

Cum să nu te lași păcălită de Black Friday: Verifică promoțiile din timp

Dacă îți doresti cu orice pret anumite produse cu ocazia Black Friday, este foarte important verifici din timp promoțiile care apar. Majoritatea magazinelor online dispun de un newsletter. Aceasta este de departe una dintre cele mai practice solutii prin care poți afla la timp despre promoțiile actuale dar și despre cele viitoare.

Cum să nu te lași păcălită de Black Friday: Analizează periodic modul în care evoluează prețurile

Creșterile de prețuri înainte de eveniment, precum și reducerile fictive nu mai reprezintă un lucru care surprinde pe nimen. Pentru a evita plătești același preț sau chiar mai mult, verifică periodic modul în care prețul produslui respectiv a evoluat.

Citește și: Cum faci cumpărăturile corecte de Black Friday

Cum să nu te lași păcălită de Black Friday: Nu cumpara doar de dragul de a cumpara

Este important avem în vedere faptul ca nu ar trebui cumparam produse doar de dragul de a le cumpăra. Dacă nu avem nevoie de produsul respectiv, vom cheltui sume importante pe lucruri de care nu ne vom bucura niciodată.

Citește și: Piese obligatorii în garderoba ta. Achizitionează-le la preț redus de Black Friday!

Cum să nu te lași păcălită de Black Friday: Utilizează sistemul listei favorite

Sistemul de listă cu produse favorite este unul care a facilitat semnificativ achiziția produselor pe care ți le dorești. Ajungi mai repede la produsele dorite odata ce te întorci pe site.

Citește și: 5 sfaturi pentru îngrijirea părului în sezonul rece

Cum să nu te lași păcălită de Black Friday: Mare atenție de unde cumperi!

Cu ocazia Black Friday, numeroase magazine online ne vor întampina cu diverse promoții care mai de care mai atractive. Este important să ne asigurăm că facem cumparaturi doar din magazinele online sigure și care prezinta o incredere sporita utilizatorilor. Verifică certificatul de siguranță (SSL). Un magazin care utilizează un certificat SSL are în adresa url https în loc de http.

Citește și: Profită de Black Friday pentru a cumpăra la produse medicale naturiste la reducere!

Cum să nu te lași păcălită de Black Friday: Înainte de a plasa comanda, verifică termenul de livrare

Black Friday este poate una dintre cele mai aglomerate perioade din an pentru magazinele online și pentru firmele de curierat. Termenele de livrare pot varia destul de mult. „În general magazinele care își respectă clientți le vor comunica acestora faptul este o perioadă încarcată pentru ei și pentru firmele de curierat. Deci, termenul de livrare poate varia. Așadar, înainte de a plasa comanda, verifică termenul de livrare specificat și înarmează-te cu multă răbdare.

Cum să nu te lași păcălită de Black Friday: Citește regulamentul de Black Friday al magazinelor de unde cumperi

Multe magazine online dispun de un regulament special pentru Black Friday, astfel încât este important ca înainte de a cumpara, sa parcurgi acest regulament pentru a evita situațiile neplăcute. Multe aspect cu privire la termenul de livrare sau numărul maxim de produse care pot fi comandate sunt de obicei notate în regulamentele speciale pentru acest eveniment.

Citește și:

 

Sursa foto: 123rf.com