Cum îl alintă Meghan Markle pe Harry. Iată și care e numele complet al prințului

Cum il alinta Meghan Markle pe Harry

Cu nunta care bate la ușă, cu o poveste de dragoste care a făcut înconjurul lumii, mulți vor să știe cât mai multe detalii despre cuplul Meghan Markle și prințul Harry. Iar cum îl alintă americanca de 36 de ani pe prințul ei e doar una dintre picanteriile pe care nu doar britanicii ar vrea să le știe.

Potrivit Ginei Nelthorpe-Cowne, fost agent al actriței, cea care i-a stat alături foarte mulți ani și care încă e bună prietenă cu Meghan, aceasta își strigă cu afecțiune iubitul ”Haz”.

De altfel, și ”Harry” e tot un soi de poreclă din moment ce numele întreg al prințului este Altețea sa prințul Harry Charles Albert David de Wales. Însă mezinul lui Charles și al răposatei Diana este numit Harry din copilărie. Mama lui îi mai spunea, în primii săi ani de viață, ”micul meu Spencer”, o referire la părul său roșcat, moștenire de familie din partea sa.

Când s-au îndrăgostit Harry și Meghan

Fostul agent al lui Meghan ”a mai dat ceva din casă”. Deși presa a scris că Meghan și Harry, care se vor căsători în 19 mai, s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute (blind date), în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. Meghan, care este divorțată, a știut clar cu cine urma să aibă de-a face, ea având timp să-l caute pe prinț pe Google.

Cât despre sentimentele dintre cei doi, acestea au apărut imediat. S-a întâmplat în timpul unei vacanțe în Botswana. ”Imediat după aceea, mi-a spus ce tip minunat este, un adevărat gentleman, foarte plăcut. Când am întrebat-o dacă o să se mai întâlnească cu el, mi-a spus <<Se pare că da>>”, a declarant Gina.

”Știam că Botswana va face asta pentru ei (îi va face să se îndrăgostească – n. red.). Africa are acest efect. Când s-au întors, mi-a arătat fotografii minunate cu ei doi, făcute cu telefonul”, a mai povestit agentul.

”Era clar că deja erau îndrăgostiți. Mi-a spus că e serios și că au început să discute despre viitor.

Știam atunci că nu exista altă cale decât să se căsătorească. Eram sigură că așa urma să se întâmple”, mai spune Gina.

Familia Obama nu va veni la nunta lui Harry cu Meghan

Marți familia regală britanică a anunțat că nu există o listă oficială a liderilor politici invitați la nunta prințului Harry cu Meghan. Cu alte cuvinte, vor fi invitate personalități politice doar în măsura în care acestea au legături la nivel personal cu Harry. Nu există obligația ca Harry să invite politicieni sau lideri mondiali la ceremonie. De altfel, e puțin probabil ca acesta să urce pe tron, aceasta fiind o posibilă explicație pentru decizie.

O sursă de la Palatul Kensington, referindu-se strict la familia Obama, a spus că aceasta nu va fi invitată la nuntă, chiar dacă Harry și Barack Obama au avut tangențe în mai multe rânduri și au o relație bună.

Lucrurile au stat cu totul diferit cu ani în urmă, la nunta prințului William, cel care va prelua tronul, unde au venit cei mai importanți lideri mondiali ai perioadei.

Foto: Hepta

Vezi și Iată de ce a divorțat Meghan Markle, devenind astfel logodnica prințului Harry. Vezi și poze la nunta sa din 2011

Citește și:

Loading...