Cum faci cele mai gustoase «Gogoși spaniole»

Cum faci cele mai gustoase «Gogoși spaniole»

Aceste gogoși spaniole se mai numesc și Churros și aproape sigur ai mâncat așa ceva când ai fost în concediu la mare, pentru că acolo sunt multe standuri care vând asemenea gogoși. Dar, hai să le facem acasă. Vor îngrășa la fel de mult dar măcar vor fi mai ieftine!

 

Ingrediente:

 

  • 225 g făină
  • 250 ml apă
  • 60 g unt
  • 2 ouă
  • un praf sare
  • ulei pentru prăjit

 

Pentru servit:

 

  • sos de ciocolată

 

1. Untul și apa se pun pe foc moderat și se amestecă. După topire se trage vasul de pe foc, se pun sarea și făina dintr-o dată și se amestecă.
2. Se pune un ou, se amestecă, se pune al doilea, se amestecă și apoi aluatul se pune direct în ulei fierbinte cu ajutorul unei seringi de bucătărie.
4. Se întorc gogoșile pe ambele părți și se scot pe șervete absorbante. Se aduc la masa cu sos de ciocolată.

Sursa foto:Northfoto/Colorise

Loading...