Cum face Teo Trandafir pizza. Vedeta a dezvăluit rețeta ei pentru un blat sănătos!

Cum face Teo Trandafir pizza. Vedeta a dezvăluit rețeta ei pentru un blat sănătos!

Teo Trandafir a slăbit peste 60 de kilograme în 4 ani, după operația la stomac. Dar are grijă și acum de dieta ei.  Dacă înainte avea probleme serioase cu kilogramele în plus, astăzi prezentatoarea „Teo Show” afișează o siluetă de invidiat și în loc să îmbătrânească pare că întinerește. Dar toate au preț în viață, iar ea a învățat când și cum să mănânce, mai ales cu ce să înlocuiască alimentele ”rele” pentru siluetă.

Acum are rețete pe care le recomandă și fanilor, dacă vor să slăbească.

Iată cât de simplu pregătește pizza:

„Există o reţetă, dar nu ştiu cum se numeşte. E un fel de pizza, dar în locul blatului de făină, care mie nu îmi place, se pun felii de vânătă tăiate pe lung. Reţeta este simplă: pui vânăta, apoi ceapa, ardeiul, mozzarela, caşcavalul, prosciuto crudo, ce avem prin frigider şi ce ne place. Se pot pune oricâte straturi dorim, apoi băgăm totul la cuptor. Oricine îşi poate prepara acest fel de mâncare acasă, cu un efort minim”, a mărturisit Teo Trandafir pentru Ce se întâmplă, doctore?!

Trucul pentru pofta de dulciuri

„Dacă vrei să mănânci o bomboană de ciocolată, dar ai multe în frigider, iei bomboana, o bagi în gură şi ieşi pe uşă, asta ca să nu te mai tenteze şi a doua oară’’.