Vorbind despre relația lor, Brolin, în vârstă de 77 de ani, admite că aceasta funcționează și pentru faptul că, în timp ce soției sale îi place să controleze totul, el nu are astfel de pretenții. Recunăaște că ia lucrurile mai ușor.

În plus, admite cu zâmbetul pe buze că sunt fundamental diferiți, dar că mariajul lor e ”puternic ca piatra”.

Barbra Streisand si sotul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Merg constant la terapie de cuplu

Barbra, distinsă cu Oscar, admite, la rândul ei, că, în cazul lor, contrastele s-au atras. Cei doi s-au cunoscut la întâlnire pe nevăzute, în 1996. Iar atracția a fost instantanee. ”Însă nu poți cere perfecțiune. Perfecțiunea constă tocmai în imperfecțiune. Când iubești ce cineva, îi accepți și relele și bunele”, mai explică artista.

”Soțul meu și cu mine lucrăm la căsnicia noastră zi de zi”, mai explică vedeta, care nu se sfiește să admită că ea și James merg constant la terapie de cuplu.

”Ador să mergem la aceste înâlniri! Îmi place ce descopăr și nu mi-e teamă de ceea ce s-ar putea întâmpla. Devii mai tolerant cu totul”, explică, la rândul său, James.

Vorbind despre relația cu James, Barbra o califică drept ”ideală”. ”Pentru prima oară în viața mea, nu mă tem de iubire. Se întâmplă rar să găsești pe cineva cu care chiar să-ți dorești să rămâi până la final, așa că sunt foarte recunoscătoare”, mai spune cântăreața.

Se pare că și la această vârstă, cei doi se comportă ca niște îndrăgostiți. Ea îi lasă bilețele, îi trimite mesaje prin care să-l ”ademenească” mai repede acasă, iar el încearcă să întoarcă toate aceste gesturi. În plus, în fiecare zi încearcă să-și facă surprize, oricât de mărunte. Și funcționează, spun ei.

Foto: NorthFoto/Hepta

Vezi și Învățăturile lui Will Smith despre iubire și căsnicie, la aniversarea a 20 de ani de la nuntă – Vezi și cum arătau ca mire și mireasă|FOTO

Citește și: