Nu mai seamănă deloc cu puștii bruneți și creți de acum câțiva ani. Schimbarea e mai vizibilă în cazul Emmei, care se transformă pe zi ce trece într-o tânără domnișoară. Deși îi seamănă și tatălui, aceasta a moștenit zâmbetul seducător al mamei sale, actriță și cântăreață.

Într-un instantaneu postat de Jennifer Lopez zilele trecute pe Instagram, se poate vedea că Emme este copia fidelă a mamei sale. E limpede din poze și satisfacția vedetei ajunse la 48 de ani.

Jennifer Lopez fataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Anul trecut, când gemenii au împlinit 9 ani, Jennifer Lopez a rezumat, scurt și cuprinzător, pe aceeași rețea socială, ce înseamnă Emme și Max pentru ea: ”Mă faceți mândră în fiecare moment, în fiecare zi! Sunteți două raze de soare care faceți această lume una mai frumoasă și mai bună pentru mine și oricine e îndeajuns de norocos să vă cunoască”.

Într-un interviu acordat anul trecut, vedeta declara că e recunoscătoare că nu a avut copii decât relativ târziu, când deja credea că nu se va mai întâmpla, așa că știe să aprecieze ce are la justa valoare.

Viață tumultoasă

Înainte de a se căsători cu Marc Anthony și a deveni mamă, Jennifer Lopez a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, timp de un an, pănă în 1998, cu Chris Judd, din 2001 în 2003, iar pe actorul Ben Affleck l-a părăsit înainte de nuntă.

În prezent are o relație cu baschetbalistul Alex Rodriguez. Cei doi au confirmat relația în aprilie 2017. Sportivul are o relație specială inclusiv cu copiii artistei, J Lo împărtășind cu fanii în mai multe rânduri fotografii în care apar toți patru.

Foto: Instagram

Citește și: