Cum atragi iubirea omului drag

Cum atragi iubirea omului drag

Încă din cele mai vechi timpuri, iubirea le-a dat oamenilor nu doar bătăi puternice de inimă şi fluturaşi în stomac, ci şi mari bătăi de cap. Dar există leacuri pentru inimile frânte. Şi vin de la străbuni.

De vrei să-ţi ții jumătatea mereu aproape, ai nevoie de un cui, neapărat găsit, nu cumpărat, şi de doi căţei de usturoi. Dar fii sigură că vrei să-l legi pe respectivul pe veci de tine! Scrijeleşte pe fiecare căţel de usturoi iniţialele voastre, apoi înfige cuiul prin căţeii de usturoi, ca o frigăruie. Înveleşte totul într-o bucată de pânză nouă şi pune-o la loc ferit sau îngroap-o. Se mai spune că un strop de ulei de mentă pe degetul mare de la picior sau picurat în pantofi îl face pe cel drag să te sărute.

Iubirea vine la lumina lumânării

De pe alte meleaguri au ajuns şi la noi tot felul de practici cu lumânări, care ţin cont de culori, de zile, dar şi de arome. Ai emoţii înaintea unei întâlniri amoroase? Lumânarea roz îţi va fi de ajutor, dacă o aprinzi şi te concentrezi la persoana respectivă, cu o oră înainte să pleci de acasă. Vineri seara, aprinde lumânări roz, dacă vrei să începi o nouă relaţie, să ai parte de afecţiune şi echilibru în căsnicie. Aromele de lavandă şi de santal potenţează efectul. Ai primit vizita persoanei iubite? O lumânare roşie va destinde atmosfera şi vă va apropia mai mult. Tot lumânările roșii, aprinse marți seara, reaprind flacăra iubirii, te înconjoară de pasiune, te ajută să ai parte de sex, să te căsători mai uşor, dacă vrei asta, sau să ai viaţă de cuplu armonioasă. Succesul în dragoste la acest ritual e garantat de arome precum busuiocul, pinul, scorţişoara şi trandafirul. Aprinde lumânări bleu sau albe, într-o seară de luni, pentru linişte, fericire, pace, răbdare, înţelegere şi relaţii armonioase. Portocaliul din lumânări menţine pasiunea în relaţii, atrage iubirea şi revigorează viaţa de cuplu, dacă e folosit duminica.

Sursa foto: gurujihelps.com