Cum arată Valentina Pelinel la șase luni după ce a devenit mamă. Ce fericită pare

Cum arată Valentina Pelinel la șase luni după ce a devenit mamă. Ce fericită pare

Valentina Pelinel a devenit pe 1 martie mama a două fetițe gemene și pare mai fericită ca oricând. Arată spectaculos la șase luni de când a născut și pare că s-a împăcat cu gândul că  va sta departe ani buni de soțul ei, Cristi Borcea, care se află din nou în îînchisoare.

 

Drept dovadă stau cele mai recente imagini postate de Valentina pe contul ei de Instagram Ea apare zâmbitoare alături de fiulei Milan, în vârstă de trei ani.

Valentina Pelinel a devenit mamă de gemene pe 1 martie

Valentina a plecat pentru câteva zile la mare, în stațiune Neptun, cu două prietene și fiul ei cel mare, și pare foarte fericită. A reușit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii și arată spectaculos.

Valentina a devenit și mămică de fetițe pe 1 martie, când le-a adus pe lume pe  gemenele Rania Maria și Indira Maria, pe care a evitat însă să le arate publicului.

Anul trecut, frumoasa blondă trăia cele mai frumoase clipe din viața ei. Devenea din nou mămică și se mărita cu iubirea vieții ei, Cristi Borcea. Cei doi s-au căsătorit civil pe 12 septembrie anul trecu, iar după aproape trei săptămâni au făcut și nunta religioasă în Ungaria. Însă fericirea ei a fost umbrită brusc, dupăc e soțul ei a primit o nouă condamnare și va petrece câțiva ani la închisoare.

Citește și: