Cum arată Thalia fără machiaj. Vouă vă place?

Cum arată Thalia fără machiaj. Vouă vă place?

Thalia a recurs la nenumărate metode pentru a avea o siluetă de invidiat. Ea a recunoscut că și-a scos chiar și câteva coaste ca să aibă talia de viespe, însă în ultima vreme aceasta a început să se „rotunjească”, iar acest lucru se pare că nu o deranjează deloc. Mai mult, actrița pare că vrea să fie cât mai naturală și a început să pozeze pe contul ei de Instagram și imagini în care apare nemachiată.

Îndrăgita actriță de telenovele a avut mereu apariții de senzație, în rochii superbe și machiaj sofisticat. Însă, în ultima vreme se pare că Thalia nu vrea să-și mai „streseze” deloc corpul. Și chiar dacă a început să ia în greutate și are, în prezent,  forme mai rotunde față de silueta silfidă care a consacrat-o, vedeta arată fabulos și așa.

 

May your light always guide us! ⭐️ ¡Que tu luz nos guíe siempre! Que tu amor renazca en nuestro corazón a cada instante. 💖🙏🏻 💖 #graciasdios #fe #amor #vida #paz #love #faith #peace #thankyoujesus

A post shared by Thalia (@thalia) on

Pentru a demonstra că se simte bine în pielea ei, Thalia a început să posteze pe Instagram imagini în care apare machiată foarte puțin,  cât mai natural, sau chiar deloc. În mod surprinzător, spre deosebire de alte vedete,  actrița arată foarte bine fără machiaj, ba chiar pare și mai frumoasă.

Let the light in! Today is your day to shine! #ThaliaSodiCollection at @Macys. #SexyThursday 🌟 ¡Deja que la luz entre en tu vida! ¡Hoy es tu día para brillar! @ThaliaSodiCollection en #Macys #JuevesSexy

A post shared by Thalia (@thalia) on

 

Thalia este una dintre cele mai iubite actrițe mexicane de telenovele. Ea a devenit celebră în întreaga lume după ce a jucat în filme de succes precum „Sărmana Maria” sau „Miramar”. Aceasta s-a impus și pe scena muzicală, fiind o cântăreață extrem de apreciată pentru hituri precum „Amor a la mexicana” și  laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard. De asemenea, este și o celebră femeie de afaceri și autoare. Artista este soția mogulului Tommy Mottola, care a fost căsătorit cu Mariah Carey.

 

Citește și:

Loading...