Cum arată Sully din „Dr Quinn” la 57 de ani. După el suspinau toate femeile, dar acum e imposibil să-l mai recunoști

Cum arată Sully din „Dr Quinn” la 57 de ani. După el suspinau toate femeile, dar acum e imposibil să-l mai recunoști

Incredibila transformare a frumușelului Sully din „Dr Quinn'. Nu există român care să nu fi urmărit în anii `90 celebrul serial „Dr. Quinn – Medicine Woman', iar toate  femeile suspinau după actorul Joe Lando (57 de ani), interpretul frumușelului și sălbaticului Sully, indianul care trăia o poveste de amor cu dr. Quinn, interpretată de actrița Jane Seymour.

Au trecut 21 de ani de la terminarea filmărilor, dar Jane și Joe sunt în continuare foarte buni prieteni. Deși Jane Seymour (68 de ani) este neschimbată de atunci, nu putem spune același lucru și despre Sully, după care suspinau toate femeile. La 57 de ani, acesta pare de nerecunoscut fără pletele din film și parcă nici nu îți vine să crezi că acesta a fost personajul neînfricat din celebrul serial.

 

Joe Lando are patru copii

Joe Lando a debutat 'Star Trek IV: The Voyage Home'. De asemenea, acesta s-a făcut remarcat în „One Life to Live', însă celebru în întreaga lume l-a făcut rolul lui Byron Sully în „Dr. Quinn, Medicine Woman ', iar de atunci a obținut mai multe roluri în seriale tv.

Actorul  este un familist convins și este căsătorit din 1997 cu Kirsten Barlow, cu care are patru copii: Jack Neville (născut în 1998), Christian Antonio (născut în 2001), Kate Elizabeth (născută în 2003) şi William Joseph (născut în 2007).

„Dr. Quinn – Medicine Woman' a fost urmărit timp de cinci ani în perioada 1993-1998, cele 149 de episoade ale producției având record de audiență.

 

Citește și: