Cum arată Sue Ellen din serialul Dallas la 79 de ani? Apariție spectaculoasă pe covorul roșu

Cum arată Sue Ellen din serialul Dallas la 79 de ani? Apariție spectaculoasă  pe covorul roșu

Celebra actriță din Dallas, serialul urmărit de milioane de români, continuă să facă furori de câte ori apare în public. Deși  a mai pus câteva kilograme pe ea și  trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipul ei,  acesta fiind brăzdat câteva de riduri, Linda este una dintre puținele staruri de la Hollywood care au îmbătrânit frumos.

Linda Gray a devenit celebră în întreaga lume pentru rolul lui Sue Ellen din celebrul serial „Dallas', ce era urmărit cu sufletul la gură și de milioane de români. Anul acesta a împlinit 79 de ani, dar frumoasa actriță nu-și arată deloc vârsta.

Citește și: Kate Middleton, o mămică de nota 10. Cum a fost surprinsă alături de micul prinț Louis!

Linda Gray nu-și arată deloc vârsta

Frumoasa actriță demonstrează încă o dată că vârsta este doar o cifră. Ajunsă la 79 de ani, fanii sunt șocați de cât de bine arată  și nimeni nu-i dă mai mult de 50 de ani. Linda este foarte activă și participă frecvent la evenimente mondene. Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, elegantă,  cu mâneci de dantelă, Linda Gray a afișat o siluetă de invidiat și a atras toate privirile, în urmă cu câteva luni când a apărut  pe covorul roșu, în Los Angeles, California, la cea de-a șasea ediție a galei de decernare a premiilor Make-Up Artists & Hair Stylists Guild, Sindicatului Artiștilor din industria machiajului și a coafurilor.  Actrița pare să fi descoperit elixirul tinereții și în ciuda vârstei sale este plină de energie și la fel de frumoasă ca pe vremea când juca în serialul care a consacrat-o.

Linda a jucat în „Dalass' rolul lui Sue Ellen, șoția alcoolică a demonicului J.R. Ewing, unde reușea să cucerească de fiecare dată atenția telespectorilor, care urmăreau problemele din mariajul lor tumultuos cu sufletul la gură.

Linda Gray a fost surprinsă în ultima vreme în compania lui Patrick Duffy, celebrul  Bobby Ewing. Linda s-a apropiat foarte mult de Patrick, după ce acestuia i-a murit nevasta, iar publicațiile de peste Ocean susțin că între cei doi ar fi  ceva mai mult decât o prietenie, iar imaginile cu ei vorbesc de la sine.

Citește și: