Cum arată soția lui Burak Özçivit, celebrul Kemal, la doar două luni după ce a născut. Micuțul Karan a adus multă bucurie în familia lor

Cum arată soția lui Burak Özçivit, celebrul Kemal, la doar două luni după ce a născut. Micuțul Karan a adus multă bucurie în familia lor

Actorul Burak Özçivit (34 de ani), celebrul Kemal din serialul-fenomen „Dragoste infinită' și soția lui au devenit părinți pentru prima dată pe 13 aprilie. La numai două luni de când a devenit mamă, Fahriye arată spectaculos.

Lui Fahriye Evcen pare să-i priască maternitatea. Frumoasa actriță, în vârstă de 32 de ani, a adus pe lume un băiețel pe 13 aprilie, pe nume Karan. Deși au trebut abia două luni de atunci, soția lui Burak arată spectaculos, ba chiar e mai slabă ca înainte de sarcină.

Fahriye a posta pe rețelele de socializare mai multe imagini recente cu ea, iar fanii au felicitat-o imediat pentru felul în care arată.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen s-au căsătorit în 2017 și și-au dorit enorm să devină părinți, iar visul li s-a împlinit.  Supranumit de presa turcă „copilul anului”, micutul Karan a adus mare bucurie în familia Ozcivit! În timpul nașterii, Fahriye Evcen Ozcivit nu a fost lăsată singură de Burak Ozcivit care a trăit momente pline de emoție șia  stat cu soția lui în sala de nașteri. Cei doi părinți au plâns de fericire când și-au văzut fiul.

 

Micutul Karan a venit pe lume pe 13 aprilie, la Spitalul American din Istanbul, cu o greutate de 3 kilograme și 670 grame și o înălțime de 52 cm și a primit nota 10 la naștere.

Cât privește cariera, actorul va începe anul acesta filmările la noul său serial de epocă, „Osman Gazi’. Cunoscutul actor din din cele mai populare seriale turcești, precum „Suleyman Magnificul' și „Dragoste Infinită, , Burak Özçivit a ajuns ieri în România. El a fost întâmplinat de mii de fani la AFI Cotroceni, în cadrul unui eveniment de inaugurare al celui nou magazin din mall, AC & CO, el fiind imaginea acestui brand.

 

Citește și: