Ce copii mari are Sean Penn! Copii mari, probleme mari!

copiii lui Sean penn

La un eveniment organizat de actorul Sean Penn, miercuri, au participat și copiii acestuia, Dylan și Hopper. Chiar dacă, în copilărie, i-a ținut departe de lumina reflectoarelor și Hollywood, acum nu mai are niciun control asupra lor. Ambii fac parte din această lume.

Dylan, în vârstă de 28 de ani, este actriță și model, dar nu acesta e visul ei. Vrea să fie scenarist și producător, să lucreze în spatele camerei, după cum a declarat ea. Modellingul, cel puțin, este doar pentru plata facturilor, pentru că nu se simte foarte bine pozând. Asta, chiar dacă a moștenit frumusețea mamei ei, actrița Robin Wright, cea de-a doua soție a lui Sean Penn. Cei doi au divorțat în 2010.

Dylan chiar a refuzat o ofertă de 100.000 de dolari, de la Playboy.

Sean Penn și parentingul dur

Dylan se înscrisese la facultate, pentru a studia scenaristica, însă, după doar un semestru, a renunțat. Atunci, tatăl ei a informat-o că nu va mai primi niciun ban de acasă, motiv pentru care s-a angajat în pizzeria nașului ei. A livrat câteva luni pizza, dar a renunțat când, în mod repetat, era confundată cu o stripperiță de clienții beți.

Cât despre Hopper, cu doi ani mai mic, acesta a trecut printr-un accident teribil la 16 ani, fiind internat în spital cu hemoragie internă. Din fericire, a scăpat. Din păcate, apoi9 s-a apucat de droguri și a trecut iar pe lângă moarte. La un moment dat, ajuns în spital, tatăl său l-a întrebat direct: 'Mergi la reabilitare sau pe bancă, în parc?', arătându-i care erau alternativele sale pentr viitor.

Din fericire, a ales bine, iar ulterior tatăl său i-a oferit un rol într-un film de-al său. Chiar a scris special pentru Hopper rolul, asigurându-i un start bun în lumea filmului.

Chiar dacă ulterior a fost cooptat și pentru alte filme, din când în când merge să muncească în aceeași pizzerie unde a lucrat și sora sa, pizzerie unde și el a avut uin job full time. Acum nu mai are timp să vină zi de zi la program, așa că merge doar când poate. E convins însă că a lucra la pizzerie e un job bun.

Vezi și Dintre toți copiii lui Arnold Schwarzenegger, cel născut din relația cu menajera îi seamănă cel mai bine. La 21 de ani e bucățică ruptă din el! GALERIE FOTO

Citește și: