Cum arată Sharon Stone la aproape 7 ani de când a suferit un accident vascular și a fost la un pas de moarte. Fanii au rămas mască

Cum arată Sharon Stone la aproape 7 ani de când a suferit un accident vascular și a fost la un pas de moarte. Fanii au rămas mască

Sharon Stone este fără doar și poate una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. Deși aa vut probleme mari de sănătate și a fost la un aps de moarte, celebra actriță arată fenomenal și la 61 de ani. Drept dovadă stau cele mai recente imagini cu ea de pe InStagram, unde apare în costum de baie.

Sharon Stone a cucerit întreaga suflare masculină în urmă cu mai bine 25 de ani cu celebra scenă din ‘Basic Instinct’, iar acum la 61 de ani are un corp de invidiat. Faimaosa actriță s-a recuperat perfect complet după accidentul vascular pe care l-a suferit în urmă cu șapte ani, și este într-o formă de indiviat.

Ea a publicat pe contul ei de Instagrma mai multe imagini cu ea în costum de baie, iar aceasta pare că a petrecut multe ore în sala de fitness în ultima vreme,a vând un corp foarte bine lucrat și tonifiat.

Mai mult, vedeta susține că nu este adepta operațiilor estetice și nu va apela la aceste trucuri ca alte colegele de breaslă. Diva a mărturisit că este extrem de „disciplinată' atunci când vine vorba de întreţinere, face Pilates de cinci ori pe săptămână şi antrenamente de forţă.

Sharon a dezvăluit și care este ritualul ei de frumusețe, pe care îl respectă cu strictețe în fiecare dimineață.  „În fiecare dimineață, îmi spăl fața cu apă minerală. Aplic apoi o cremă pentru a mă proteja de soare și una hidratantă. Sunt convinsă că apa minerală e cel mai bun lucru pentru față', a dezvăluit ea pentru Le Figaro.

Sharone Stone are trei copii, Quinn Kelly, 12 ani, Laird Vonne, 14 ani, şi Roan Joseph, 18 ani.

Citește și: