Cum arată Sasha, nepotul lui Florin Piersic, la 4 ani. E o frumusețe de băiat!

nepotul lui Florin  Piersic

Florin Piersic Jr. e discret când vinbe vorba despre viața personală. Totuși, aflat la mare, unde și-a sărbătorit și ziua de naștere, actorul nu s-a putut abține să nu posteze o fotografie cu familia sa.

În instantaneul de la răsărit, de pe plajă, apare iubita lui, Andreea Cipcă, de 36 de ani, și fiul lor, Sasha, de 4 ani.

'Pe plajă. Răsăritul. Ora 5.43. Soarele a ieșit din apă. Mai întâi a fost ca o unghiuță, apoi s-a transformat încet-încet într-o minge portocalie. Când s-a desprins de linia mării, am avut impresia că a sărit un pic în sus, exact ca o minge de baschet. Iluzii optice, iluzii poetice', descrie poetic actorul răsăritul.

'O săptămână n-am știut ce e aia internet sau facebook. Acum am găsit mesajele. Am foarte mulți prieteni. Buni și dragi.

Îmbrățișare mare tuturor. Stay safe, yall. Love you', a mai scris pe Facebook Florin Piersic Jr., mulțumind prietenilor pentru urări, odată cu împlinirea a 52 de ani.

Ulterior, a mai postat o fotografie, în care toți trei sunt cu gura până la urechi, cel mic fiind învelit într-o pătură. 'erată: nu am fost serioși chiar tot răsăritu', a scrsi actorul pe aceeași rețea de socializare.

În februarie 2016, Florin Piersic Jr. (51 de ani) şi Andreea Cipcă (36 de ani), iubita lui, deveneau părinţii unui băieţel, Sasha.

Sasha este cel de-al doilea copil al actorului şi regizorului Piersic Jr., primul fiind o fetiţă, Sonia (14), din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac (47 de ani).

Vezi și Florin Piersic împlinește astăzi 84 de ani. Are o poveste de viață fascinantă, dar marele actor a avut parte și de multe drame: „Eu sunt un om trist'

Citește și:

Ioana Ginghină își încurajează fanii să urmeze împreună cu ea cura cu pepene: „Cu cine mai încep cura cu pepene?'

Cum s-a lăsat Gabriela Cristea de fumat: „M-am așezat cu pachetul de țigări în mână și…'