Ce bine arată Roxana Ciuhulescu la patru luni după ce a devenit mamă!

Ce bine arată Roxana Ciuhulescu la patru luni după ce a devenit mamă!

Roxana Ciuhulescu a devenit mamă a doua oară pe 12 iulie. Deși au trecut doar patru luni de atunci, vedeta arată fabulos. Ea  și-a recăpătat rapid silueta, nici nu zici că a născut.

 

Frumoasa vedetă a uimit pe toată lumea cu apariția la petrecerea de botez a fetiței Adelinei Pestrițu. Deși are doar patru luni de când a devenit mamă a doua oară, Roxana afișează o siluetă de invidiat. Ea și-a recăpătat rapid silueta, astfel la eveniment a venit îmbrăcat într-o fustă neagră lungă, asortată cu o bluză transparentă, tot neagră, ce îi punea în evidență talia subțire.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Pro Motor' nu a putut să stea departe de sala de fitness nici când a fost gravidă. Ea a mers la spinning chiar și în ultima lună de sarcină.

Roxana Ciuhulescu a născut în iulie, chiar de ziua soțului ei și la 10 ani distanță de la venirea pe lume a Cleopatrei, fiica ei din cealaltă căsătorie. 'Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit – deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată – deloc întâmplător de… Cezar! El a venit de ziua ta, ca să-ți demonstreze cât te iubesc!', scria Roxana Ciuhulescu pe Instagram la scurt timp după naștere, postând și o fotografie de la maternitate, în care-și ține în brațe nou-născutul. Lângă mamă și fiu e actualul ei soț, Silviu Bulugioiu.

Roxana Ciuhulescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Mihai Ivănescu, anul trecut, după 10 ani de căsnicie, dar vedeta și-a găsit din nou fericirea în brațele lui

Despre sarcina vedetei – care întotdeauna și-a mai dorit un copil – s-a aflat în luna februarie a acestui an. În martie, Roxana s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu.

Citește și: