Cum arată picioarele Innei după accidentul din Turcia: „Cicatricea aia îmi da fiori pe șira spinării”

Cum arată picioarele Innei după accidentul din Turcia: „Cicatricea aia îmi da fiori pe șira spinării”

Cum arată picioarele Innei după accidentul din Turcia. Celebra artistă a suferit un terbil accident în timpul unui concert la Istanbul, pe 13 mai. Scena s-a prăbușit sub ea și a fost dusă de urgență la spital. Artista a arătat abia acum cu ce urme a rămas pe picioare, în urma acestui incident.

 

Inna a avut ghinionul ca în timpul concertului pe care îl ținea în orașul turcesc să se rupă scena. Artista a căzut sub scenă și s-a lovit la ambele picioare. Deși a încercat să continue concertul, ea a cedat din cauza durerilor și a fost dusă de urgență de spital.

Citește și: Cântărețul Alexandru Jula a fost dus în stare gravă la spital. Ce spun medicii

Inna a rămas cu o cicatrice uriașă pe piciorul stâng

 

De atunci, frumoasa cântăreață a apărut în public doar cu picioarele bandajate și acoperite, însă recent a publicat noi imagini cu ea în costum de baie. Astfel, ea a arătat publicului cât de grave au fost rănile pe care le-a suferit în urma acestui incident teribil. Inna are o cicatrice uriașă pe piciorul stâng, iar fanii au reacționat imediat: Te iubim mult. Sper să fie bine piciorul', „Cicatricea aia îmi da fiori pe șira spinării', „Cicatrice au doar cei curajoși', „Tot frumi ești', au scris fanii.

 

Citește și: