În sfârșit, Jennifer Aniston ne arată părul ei natural! Va lansa un nou trend?

În sfârșit, Jennifer Aniston ne arată părul ei natural! Va lansa un nou trend?

Parcă de când o știm pe Jennifer Aniston are aceeași coafură. Simplă, dar impecabilă, de altfel. Asta, cu mici excepții afișate în 'Friends', unele mai reușite, altele mai puțin.

Recent, Jennifer Aniston, în vârstă de 50 de ani, o femeie deja sigură de ea și încrezătoare inclusiv în felul în care arată, a îndrăznit să apară la câteva evenimente cu părul ei natural.

Și nu vorbim neapărat de culoare, ci de faptul că nu l-a mai întins cu placa, așa cum ne obișnuise. A venit cu părul ușor ondulat, în valuri, așa cum doar ea știa că este podoaba sa capilară.

Deși sunt voci care spun că look-ul nu o prinde neapărat, sunt destui stiliști care o laudă pentru decizia ei, apreciindu-i aspectul natural. Potrivit acestora, tot ce a făcut Jennifer în dățile în care a pășit pe covorul roșu a fost să-și spele părul și să-l usuce foarte puțin.

Apoi, trebuie să recunoaștem că e un aspect diferit, nu doar pentru Jennifer, cât și pentru vedete, în general.

E posibil chiar ca vedeta să lanseze un nou trend, așa cum s-a întâmplat când juca în 'Friends' și când o frizură a ajuns să poarte numele personajului său, Rachel.

Vezi și Cum se menține în formă Jennifer Aniston. Ce spune despre dieta pe care o ține: 'Am observat o diferență enormă'

Citește și: