Cum arată Michelle înainte să îl cunoască pe Barack Obama! Imagini nemaivăzute cu fosta primă doamnă a SUA

Cum arată Michelle înainte să îl cunoască pe Barack Obama! Imagini nemaivăzute cu fosta primă doamnă a SUA

Michelle Obama a dezvăluit coperta cărții ei autobiografice, intitulată „Becoming', ce va fi lansată pe 13 noiembrie. Mai mult, ea a publicat și trei poze nemaivăzute cu ea și familia sa, pe contul ei de Instagram.

 

Fotografiile vor fi incluse în cartea ei autobriografică. În una apare alături de părinții ei, Marian și Fraser, pe vremea când era doar o adolescentă. Michelle a crescut într-un apartament din Chicago, împreună cu fratele ei mai mare, Craig Robinson, și părinți ei,  Marian și  Fraser Robinson III.

„Tatăl meu, Fraser, m-a învățat să muncesc mult, să râd des și să-mi țin promisiunile. Mama mea, Marian, m-a învățat cum să gândesc pentru mine și cum să-mi folosesc vocea. Împreună, în apartamentul nostru mic din partea sudică a Chicago-ului, familia mea m-a ajutat să văd valoarea în povestea noastră, în povestea mea și în cea mai mare poveste din țara noastră', a mai scris Michelle.

Citește și:Cum arată Miki de la K-Pital de când s-a retras din lumina reflectoarelor! Are 44 de ani, dar nu-i dai mai mult de 20 de ani

Imagine rară de la nunta lui Michelle cu Barack Obama

O imagine e făcută de pe vremea când era o tânără studentă Universitatea Princeton la începutul anilor 1980. 'Eram o studentă de culoare dintr-un cartier din clasa muncitoare din Chicago, în timp ce corpul elevilor de la Princeton a fost, în general, alb și bine pregătit', a postat Michelle.

Însă, de departe, cea mai frumoasă fotografie e cea de la nunta lui Michele cu Barack, la care fosta primă doamnă a postat un mesaj emoționant. Fostul lider de la Casa albă stă într-un genunchi în fața miresei sale și pare să o încalțe pe aceasta.

„ Nu se poate vedea din această poză, însă în ziua nunții, în octombrie 1992, Barack s-a trezit cu o groaznică răceală. Până ne-am întâlnit în fața altarului, i-a trecut în mod miraculos și am sfârșit prin a dansa întreaga noapte. 25 de ani mai târziu încă ne mai distrăm împreună, dar, în același timp, muncim din greu pentru a construi un parteneriat și a ne susține unul pe celălalt ca persoane individuale. Nu pot să-mi imaginez că aș putea trece prin toată cursa asta sălbatică cu altcineva în afară de el, a scris Michelle Obama pe Instagram.

Fosta primă doamnă și Barack și-au vândut drepturile pe cărțile lor, anul trecut editurii Penguin Random House. Publisherul a plătit între 30 de milioane de dolari și 65 de milioane de dolari pentru amândoi.

Citește și: