Are 61 de ani și nu se lasă! Ce exerciții face Melanie Griffith la sală. Tu ai putea? Uite și cum arată în bikini

Melanie Griffith la 61 de ani

Actrița Melanie Griffith o fi având câteva operații estetice nereușite în 'palmares', dar asta nu înseamnă că nu face tot ce-i stă în putință pentru a arăta bine. Iar pentru o femeie de 61 de ani, și nu numai, face destul de mult!

Actrița, fosta soție a lui Antonio Banderas, a postat recent o înregistrare cu ea la sală. Și nu doar pentru o femeie de vârsta ei, chiar muncește din greu!

În plus, se arată fanilor fără niciun fel de ascunziș: e îmbrăcată doar în pantaloni mulați și un top scurt, de asemeni pe corp.

 

View this post on Instagram

 

Ok. I have been working out with Gunnar, ❤️, @gunnarfitness for 7 years. I ADORE THIS MAN!! He helps me keep my 50+11 year old body tight and strong. He is also kind of my therapist…. @kaileygdavis ?? and Brad??????

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Și e vizibil faptul că arată foatre bine, nu doar pentru vârsta ei. Are brațe și picioare perfect tonifiate. Mijlocul nu mai e cum era odată, dar per ansamblu vedeta nu-și arată vârsta.

Clipul postat de Melanie pe rețelele de socializare nu a rămas fără ecou. Printre cei care au lăudat-o se află actrița Kate Hudson, fiica ei, dar și Eva Longoria, care a scris: 'Of, Doamne, arăți superb!'.

Ulterior, actrița a postat și o fotografie cu ea stând la plajă pe un iaht. Privind-o, nu-ți vine a crede că are 61 de ani. E clar că efortul făcut la sală nu e unul în van!

 

View this post on Instagram

 

Lucky girl…. Grateful for my beautiful friends?????? @loreerodkin @madmadmash @polinakitsenko @delia_delusional #girlfriends #vivaespaña

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Vezi și Se căsătorește iar Antonio Banderas? Ce spune despre fosta soție, Melanie Griffith

Citește și: