Cum arată mama Mihaelei Rădulescu! Imagine rară alături de Ayan

Cum arată mama Mihaelei Rădulescu! Imagine rară alături de Ayan

Mihaela Rădulescu este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România și are de fiecare dată apariții spectaculoase, dar puțină lume știe cum arată mama ei.

Fiul Mihaelei Rădulescu, în vârstă de 15 ani,  s-a întors  la Monaco din SUA, unde studiază, pentru a petrece sărbătorile alături de familia lui.  Mai mult, chiar și bunica lui a venit la Monte Carlo ca să-și vadă nepotul. Ayan a imortalizat momentul și a  publicat pe contul lui de Instagram o imagine alături de Marilena Țiganu, mama Mihaelei Rădulescu, iar în fundal se vede și mama lui într-o oglindă, vedeta Pro TV fiind cea care  face poză.

Fotografia, ce înfățișează trei generații,  a atras imediat admirația tuturor. 'Familia pe primul loc!', a scris Ayan la descrierea pozei.

Fanii au remarcat imediat că trăsăturile frumoase ale Mihaelei și ale fiului ei vin de la bunica. „De la bunica ta pornește frumusețea in familie , toate urările de bine si un salut frumos din Piatra Neamț', a scris o admiratoare.

 

Marilena Țiganu  a fost profesoară de limba română și a stat departe de lumina reflectoarelor. Deși Mihaela pune destul de rar poze cu ea, vedeta seamănă perfect cu mama ei.

Citește și: