Cum arată mama Iuliei Vântur? Vedeta are cu cine semăna! Imagini rare cu cele două

Cum arată mama Iuliei Vântur? Vedeta are cu cine semăna! Imagini rare cu cele două

Iulia Vântur e pe buzele multora, chiar dacă se află în India. Puține se știu însă despre mama ei.

Iulia Vântur a postat însă pe Instagram mai multe poze cu mama sa și ce surprinde este asemănarea dintre cele două. Lăsând la o parte diferența de vârstă, e clară asemănarea dintre mama și fiică.

Vedeta a arătat fanilor fotografiile cu mama sa cu ocazia Zilei Mamei, sărbătorite în străinătate.

Din mesajul vedetei e limpede cât de mult îi lipsește Iuliei Vântur mama sa. Iulia Vântur are deja 6 ani de când e plecată din România. Deși era o vedetă și în țara natală, Iulia a ales calea Indiei, unde a reușit deja să-și facă un nume în muzică și actorie.

Dorul de țară și de familie e însă mare, după cum se vede din mesajul postat de Iulia pe Instagram:”La mulţi ani tuturor mamelor din lume! Toate gândurile se îndreaptă acum spre voi! Sunt binecuvântată să am o aşa mamă, am parte de toată grija şi de toată iubirea ei oriunde m-aş afla. Tu eşti inima mea. De la ea am învăţat să iubesc”.

Deși nu a confirmat niciodată relația cu Salman Khan, se știe că cei doi formează o pereche. Înainte de Paște, într-o ediţie a emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, Iulia Vântur a acordat un interviu prin Skype, direct din India, de la casa de vacanţă din Panvel, din apropierea Mumbaiului, iar in îmagini a apărut şi Salman Khan. A devenit atunci limpede că cei doi erau în izolare în aceeași casă.

Vezi și Iulia Vântur i-a dat cel mai dulce cadou lui Salman Khan de ziua lui

Citește și: