Cum arată Loredana Groza nemachiată. Imaginea cu care a uimit internetul

Cum arată Loredana Groza nemachiată. Imaginea cu care a uimit internetul

Loredana Groza a fost criticată de fani și acuzată că și-a făcut prea multe intervenții la nivelul feței și că parcă nici nu mai seamănă cu ea. Artista nu s-a lăsat însă deloc afectată. Mai mult, ea a postat astăzi o nouă imagine cu ea nemachiată.

 

Frumoasa artistă s-a pozat în avion, cu părul desfăcut și fără pic de machiaj.  Vedeta PRO TV se pare că pleacă din nou într-o destinație mai călduroasă. „ Ce faci luni îți poate face toata săptămâna mai bună. Eu zbor … departe. Ghici unde??', a scris Lori.

Reacțiile nu s-au lăsat mult așteptate, iar fanii au remarcat imediat că artista este frumoasă și naturală, fără machiaj excesiv sau gene false, în ciuda faptului că până acum au criticat-o.
„Lori, ești foarte frumoasă', „Tot frumoasă și adorabilă', „Stii ce mi place la tine? Că te-ai îngrășat! Pare ciudat, dar într-o lume de fake-uri, într-o lume plină de imagini false în care se promovează ceva ce nimeni nu vrea să fie, da, îmi place să văd oameni normali! Că de frigidere pline cu avocado și semințe ne -am săturat!'au scris fanii.

Loredana Groza nu-și arată deloc vârsta

 

Se apropie de 50 de ani, dar nici nu-i pasă. Loredana refuză să îmbătânească și în ciuda vârstei sale se îmbracă în ținute provocatoare și sexy ca la 20 de ani și este lină de energie.

Loredana a ales să le răspundă într-o emisiune TV celor care au acuzat-o că a exagerat cu operațiile estetice la nivelul feței: „Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea’, a declarat Loredana Groza, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Citește și: