Cum arată Laura Cosoi, la patru luni de la naștere. Dezvăluirea făcută de actriță

Cum arată Laura Cosoi, la patru luni de la naștere. Dezvăluirea făcută de actriță

Laura Cosoi recunoaște că a reușit să slăbească foarte repede după ce a născut. Deși a luat 13 kilograme în naștere, vedeta TV a mărturisit că nu și-a făcut prea multe probleme din cauza greutății.

 

„Kilogramele au fost ultima mea grijă. Am reușit să slăbesc, dar am mâncat, nu mi-am propus asta. Nu m-am gândit că vreau să slăbesc. Mai am de dat jos câteva kilograme, dar au fost cele mai frumoase kilograme cumulate în  viața mea”, a dezvăluit Laura, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Citește și: Starul din James Bond a devenit de nerecunoscut. Iată cum a fost suprins recent de paparazzi. Îl mai recunoști?

Laura Cosoi își ia fiica cu ea la teatru

Frumoasa blondă a  mărturisit că se aștepta să fie mai stresată și mai fricoasă în noua postură de mămică, însă este mult mai relaxată decât se aștepta. Mai ales, că este ajutată foarte mult și de soțul ei, Cosmin. „Doar că nu alăptează, că în rest Cosmin e un tată implicat. Mă bucur că mă ajută foarte mult. El merge mult pe logică, cunoaște foarte bine psihologia omului, în general, și nevoile Ritei, iar eu merg pe instinct, așa că ne completăm”, a mai spus Laura.

Actrița are o perioadă destul de aglomerată. Ea urmează să-și lanseze o nouă carte de bucate, dar și una despre fiica ei, despre diversificarea alimentației la copil. Ea s-a întors deja pe scenă și susține că merge cu Rita chiar și la teatru, fiind nevoită să o ia peste tot cu ea pentru că alăptează. De altfel, Laura Cosoi a dezvăluit că fiica ei seamănă foarte bine cu soțul ei, Cosmin, ceea ce o încântă foarte tare. „Sunt super îndrăgostită de soțul meu, așa că mă bucur că seamănă cu el”, a spus vedeta.

 

Loading...