Cum arată, la 17 ani, fiul cel mic al lui Michael Jackson. Nu seamănă deloc cu frații săi | GALERIE FOTO

fiul cel mic al lui Michael Jackson

Ni-l amintim pe Blanket de când tatăl său, răposatul Michael Jackson, îl scotea în afara ferestrei, cu 17 ani în urmă, pentru a-l arăta fanilor. Era înfășurat într-o pătură, motiv pentru care așa i-a și rămas porecla: Blanket (pătură, în limba engleză).

Anii au trecut, iar Blanket, care acum își spune Bigi, chiar dacă numele din buletin e Prince Michael Jackson II, s-a transformat într-un tânăr bărbat. E de nerecunoscut, singurul lucru care a rămas la fel fiind părul negru și lung.

Mezinul lui Michael Jackson a reușit să stea departe de ochii paparazzilor, chiar dacă, odată cu moarte tatălui său, în 2009, mulți l-au căutat.

După moartea tatălui său, dintre cei trei copii ai starului, el este cel care a suferit cel mai mult.

Spre deosebire de sora sa, Paris, care pare să fi învățat să gestioneze celebritatea, ba chiar și de fratele său Prince Michael, Bigi e încă timid, spun cei care-l cunosc. În plus, suferă enorm în prezent, din cauza acuzațiilor de pedofilie care i se aduc inclusiv post-mortem tatălui său.

Vezi și Fosta soţie a lui Michael Jackson confirmă că starul nu este tatăl biologic al lui Prince și Paris. Cine e părintele lor

Citește și: