Ducesa a apărut astăzi  din nou în public, într-o vizită la Colegiul Regal Obstetricienilor și al Ginecologilor din Londra. Kate a atras imediat atenția tuturor, într-o ținută albastră formată dintr-o rochiță și o haină în aceeași culoare, fiind toată numai un zâmbet.

Însă, în ciuda faptului că mai are o lună și un pic până va deveni din nou mămică, Kate Middleton a purtat o pantofi cu tocuri înalte, care nu sunt tocmai recomandați pentru o femeie gravidă. Și asta, pentru că, potrivit medicilor, acestea pun în pericol atât sănătatea mamei, cât și a fătului.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Elena Udrea abia așteaptă să-și țină gemenii în brațe! Iată ce spune despre ei

Și-a prins tocul într-un grilaj

La un alt eveniment, la începutul lunii, Kate Middleton s-a confruntat cu o altă problemă cauzată de pantofii cu toc. Mai exact, și-a  prins tocul într-un grilaj de scurgere și a fost la un pas să cadă.

Tocmai din acest motiv, medicii le sfatuiesc pe femeile însărcinate  să nu poarte pantofi cu toc pe parcursul celor nouă luni, și mai ales începând cu cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Din cauză că femeile însărcinate iau mult greutate și centrul de greutate se schimbă, ele au un mers un pic șovăitor și un echilibru precar. Aceste lucruri, însoțite de amețelile aferente,  crește riscul la căzături, care pot fi destul de periculoase pentru făt. Mai mult,  tocurile le pot provoca femeilor dureri puternice de spate.

Citește și: