Cum arată Julia Roberts la 50 de ani. Cele mai recente imagini cu ea fac furori pe internet

Cum arată Julia Roberts la 50 de ani. Cele mai recente imagini cu ea fac furori pe internet

Julia Roberts a fost criticată că este prea slabă. Aceasta și-a îngirjorat fanii după ce a fost surprinsă pe platourile de filmare  ale peliculei „Homecoming', însă acum a reușit să închidă gurile tuturor cu un nou pictorial, în care demonstrează că arată spectaculos la 50 de ani.

 

Fanii s-au speriat după ce actrița a afișat o siluetă fragilă, în timp ce filma noua sa peliculă 'Homecoming'. Aceasta a pierdut drastic în greutate, ajungând să cântărească la 1,75 metri doar 48 de kilograme. Actrița se pare că a slăbit foarte mult din cauza problemelor din mariaj. Despre ea s-a scris că ea și  soțul ei cameraman, Danny (49 de ani), se gândesc serios să divorțeze. Cei doi au început să se certe la cuțite după ce Julia s-a afișat tot mai des în prezența lui Richard Gere, iar mai multe publicații au scris că între cei doi s-au înfiripat o idilă.

Vezi şi: Julia Roberts își părăsește soțul pentru un actor celebru

Citeşte şi: Cine sunt prezentatorii Cerbul de Aur 2018

Julia Roberts și soțul ei locuiesc din nou împreună

Potrivit unor prieteni apropiați ai cuplului, soțul Juliei a făcut o criză de gelozie și cei doi au început să locuiască în case diferite. Însă, pentru că aceste zvonuri nu s-au confirmat, iar Richard Gere s-a căsătorit, se pare că cei doi au reușit să-și rezolve problemele și Dannys-a mutat înapoi în casa lor din Malibu.

În plus, Juliei îi merge din plin. Pe lângă filmele în care joacă, ea a fost recent protagonista unei ședințe foto pentru Mercedes, potrivit Daily Mail. Actrița promovează o nouă mașină decapotabilă a companiei, iar în imagini afișează o siluetă de invidiat, arătând impecabil la vârsta de 50 de ani. Ea poartă o pereche de skinny jeans blue, pantofi stiletto și o cămașă roz de vară și arată mai fericită și mai bine ca oricând.

Citeşte şi: