Anna, în vârstă de 37 de ani, i-a născut lui Hugh doi copii: un fiu John, în 2012, și încă un copil, trei ani mai târziu. Numele și sexul celui de-al doilea copil rămân deocamdată mistere, însă nașterea a fost confirmată de mama Annei.

Ținuta actorului de 57 de ani, cunoscut din seria ”Bridget Jones”, a fost considerată regulamentară, corectă, însă apariția iubitei sale nu a fost lăudată.

Chiar dacă s-a îmbrăcat în negru – la fel ca mai toate vedetele de la ceremonie, în semn de dezaprobare față de actele de hărțuire sexuală de la Hollywood -, purtând pantaloni de piele, botine cu toc, top în aceeași nuanță, cu un colier, și un sacou scurt, totul accesorizat cu un plic mic, Anna nu a avut parte de aprecierile criticilor. Și în materie de machiaj și coafură concubina lui Hugh Grant a mizat pe natural, dar nu a impresionat.

Hugh Grant si Anna Eberstein

Hugh Grant mai are doi copii din relația cu Tinglan Hong, recepționistă într-un restaurant chinezesc din Londra în vremea când s-au cunoscut. Tinglan era însărcinată cu al doilea copil când actorul aștepta primul copil cu Anna.

Foto: Hepta

Citește și: