Lili Sandu e însărcinată în cinci luni și se vede! Cum arată vedeta în prezent. E foarte mândră de formele sale: ”Îmi iubesc fundul!”

cum arata insarcinata Lili Sandu

Lili Sandu trece printr-o perioadă unică în viața ei. E însărcinată și va deveni pentru prima oară mămică. Se bucură la maximum de această perioadă și de formele sale tot mai rotunde.

În urmă cu câteva zile, vedeta scria pe Instagram că îi place femeia în care se transformă. Iar joi seara, Lili Sandu a postat două fotografii, în oglindă, cu ea acum cinci luni, când abia afla că este gravidă, și cu ea în prezent, mândra posesoare a unei burtici din ce în ce mai rotundă.

Și a unui posterior tot mai proeminent: 'Doamne, îmi iubesc fundul, e mai mare!', a scris ea, mai în glumă, mai în serios, pe rețeaua de socializare.

Tatăl copilului e iubitul ei în vârstă de 28 de ani, Silviu Țolu.

„L-am întâlnit pe Silviu la Istanbul în vara lui 2015. (…) Pentru primele secunde când ne-am întâlnit privirile am simţit că totul se oprise, că parcă nimic nu mai existase până atunci, până la el… Ciudat, eu nu eram aşa, nu eram o pradă; mă lăsasem descoperită chiar şi pentru câteva secunde.  (…)

Iată-ne acum, după 4 ani şi jumătate împreună, logodiţi şi fericiţi că ne-am lăsat duşi de val şi că am fost mai presus de orice prejudecăţi sau reguli. Împreună în faţa unui mare obstacol, acela de a avea un copil…”, nota Lili Sandu pe blogul personal.

Din fericire, desi avea o şansă la 100 să rămână însărcinată, minunea s-a întâmplat, vedeta urmând să aibă primul copil la 40 de ani.

Vezi și Lili Sandu e însărcinată! Vedeta a confirmat sarcina în direct la TV: „Am plâns…'

Citește și: