Sinéad O’Connor povestește de ce a vrut să se sinucidă în urmă cu doi ani. Cum arată acum, după ce s-a convertit la islam

cum arata in prezent Sinead OConnor

În 2017, Sinéad O’Connor anunța că se sinucide, fiind internată pentru tot felul de evaluări. Din fericire, a trecut peste acel moment și acum poate povesti despre acest episod de viață.

Cântăreața irlandeză a vorbit, întro emisiune de televiziune, despre ce s-a întâmplat atunci, dezvăluind, în premieră: 'Am fost într-un pericol de moarte… Se întâmplau porcării în viața mea și am fost un pic dată peste cap, mai ales că am fost supusă unei histerectomii. Asta ar face pe oricine să își iasă din minți', a spus artista în vârstă de 53 de ani.

A fost momentul în care, în căutare de răspunsuri și soluții, Sinead s-a convertit al religia islamică, luându-și numele Shuhada Sadaqat.

'Pot să râd acum despre momentele acelea, dar atunci era groaznic', a mai spus ea, menționând că acest episod de viață în sfârșit a trecut. „Acum sunt în cealaltă direcție și s-a terminat, mulțumesc divinității. Lucrul cel mai bun atunci când o iei razna e că te faci bine. Așa că s-a dus'.

Totuși, nu toate problemele ei au dispărut. Ea se confruntă în continuare cu singurătatea și agorafobia, a mai spus Sinead.

Cântăreața s-a confruntat mulți ani cu tulburările nervoase, fiind internată și evaluată în mai multe rânduri.

Citește și: