Cum arată, la 65 de ani, actrița care a jucat-o pe pe Peggy, din Familia Bundy. Katey Sagal încerca să devină celebră cu o altă meserie

cum arata in prezent Peggy Bundy

Katey Sagal este cea care a dat viață personajului Peg Bundy timp de 10 ani. Cu greu a reușit să scape de această ștampilă. A reușit, în cele din urmă, să joace convingător în serialele 'Shameless' și 'Grand Hotel'.

Însă puțină lume știe că Katey a încercat să devină celebră cântând și nu jucând. În 1976 a lansat primul său album de muzică.

O vreme a făcut doar actorie, însă din 1994 s-a reîntors la muzică. În total a lansat 4 albume, însă în mintea celor mulți va rămâne mereu Peggy.

Mamă a trei copii, Katey a trecut prin momente cumplite când a pierdut un copil la 8 luni de la naștere.

Mezina sa este născută de o mamă surogat, când actrița avea 52 de ani, prea mult pentru a mai putea susține o sarcină. Cum însă actualul ei soț (al treilea), producătorul Kurt Sutter, nu avea niciun copil biologic, au ales varianta de a avea unul cu ajutorul unei mame surogat.

Fetița a fost numită, simbolic, Esme (miracol).

În trecut dependentă de medicamente, Katey a mai trecut printr-un moment greu, când a fost diagnosticată cu cancer la gât (învins între timp).

Vezi și Actrița Katey Sagal, celebra Peggy Bundy, a devenit mamă la 52 de ani! Actrița și-a explicat decizia și a povestit prin ce moment dureros a trecut. Nimeni nu a știut prin ce dramă a trecut

Citește și: