Paula Abdul încă se ține bine la cei 56 de ani ai săi! A fost ovaționată la scenă deschisă!

cum arata in prezent Paula Abdul

Deși greu de crezut, au trecut deja 30 de ani de când cântam și dansam pe piesa ”Straight up”, cel mai cunoscut hit al Paulei Abdul. Însă vedeta încă se bucură de success în SUA, participând la show-uri de televiziune (din poziția de jurat al emisiunii American Idol) și susținând concerte cu casa închisă.

În urmă cu două zile, a urcat pe scena Premiilor Billboard, unde a oferit un show de zile mari.

Îmbrăcată extrem de sexy, dar fără urmă de vulgaritate, cântăreața a electrizat publicul înterpretând cele mai cunoscute piese ale sale. N-a stat niciun moment, arătând că e într-o formă de zile mari. Mulți spun că a fost excelentă alegerea ei de a perfoma la finalul galei, pentru că ar fi fost greu, dacă nu imposibil de egalat de alt artist.

Cariera artistei, devenită celebră în anii 80, e departe de a fi apus. De altfel, din această vară, Paula Abdul va susține concerte în Las Vegas, ea semnând un contract în acest sens, așa cum au procedat și Celine Dion sau Britney Spears.

Artista nu s-a ferit să recunoască faptul că, pentru ea, să cânte în Las Vegas e un vis împlinit. Nici nu are cum să fie altfel, dacă te gândești că Paula, născută într-o familie mixtă, cu tată evreu sefard de origine siriană, iar mama canadiancă, dar tot cu origini evreiești, a început ca fiind majoretă a echipei de baschet Los Angeles Lakers, din circuitul profesionist NBA.

Ulterior a devenit coreograf și dansator și abia apoi cântăreață. Divorțată de două ori, Paula Abdul nu a avut niciodată copii.

Vezi și Putea să se termine foarte rău! Ce-a pățit Paula Abdul | VIDEO

Citește și: