Sunt 35 de ani de când George Michael lansa cea mai frumoasă melodie de Crăciun, ”Last Christmas”. Cum arată acum femeia care îi frângea sufletul în videoclip și ce spune despre artist

Sunt 35 de ani de când George Michael lansa cea mai frumoasă melodie de Crăciun, ”Last Christmas”. Cum arată acum femeia care îi frângea sufletul în videoclip și ce spune despre artist

Au trecut deja 35 de ani de la lansarea celei mai emblematice melodii pop de Crăciun, 'Last Christmas', interpretată de răposatul George Michael. 35 de ani de când o fredonăm și nu ne mai săturăm de ea.

Despre unul dintre personajele principale ale clipului, însuși George Michael, știm că nu mai e în viață, el murind chiar de Crăciun, în urmă cu trei ani. Dar ce s-a întâmplat cu frumoasa care îi frângea inima?

Kathy Hill, model celebru în anii 80, încă profesează și e la fel de frumoasă ca atunci. A câștigat la capitolul eleganță și rafinament, ea având în prezent 63 de ani.

Într-un interviu recent, aceasta a povestit că a fost conștientă în toți acești ani cât de invidiată a fost de femeile din întreaga lume pentru că a avut ocazia de a sta alături de George Michael, care la momentul filmării videoclipului nu avea mai mult de 21 de ani.

Aceasta a povestit că clipul a fost filmat în Saas-Fee, o stațiune de munte din Elveția. Femeia își amintește că, la filmări, ea și ceilalți protagoniști chioar au băut vin 'pe bune' și nu puțin. Singurul care nu a făcut asta a fost George Michael, el fiind și cel mai serios dintre toți.

Era însă un om amuzant, își amintește Kathy, care ține minte că George Michael a făcut-o să râdă cu gura până la urechi în mai multe rânduri. 'Era un tip sensibil, ceva mai serios decât noi toți. Dar a fost și foarte amuzant. M-a făcut să râd mult și a fost foarte amabil', a declarat ea.

Filmările au durat 4 zile și nu a fost nimic regizat, povestește ea.

Kathy, care locuiește la Londra, ea fiind originară din Lancashire, a povestit că, după moartea lui George Michael, nici nu a putut să mai vadă clipul. L-au văzut însă alții, acesta având în prezent peste 450 de milioane de afișări pe YouTube.

De menționat e că George Michael, care la acea vreme făcea parte din trupa Wham, a scris melodia în copilărie.

Vezi și Surpriza imensă din testamentul lui George Michael! Cu ce s-au ales bărbații din viața sa

Citește și: