Are 63 de ani și deja e de nerecunoscut! Ce a mai rămas din sex-simbolul anilor 90. Toate femeile suspinau atunci după el | GALERIE FOTO

cum arata in prezent Mel Gibson

La numai 63 de ani, Mel Gibson e de nerecunoscut. E îmbătrânit vizibil, iar barba pe care și-a lăsat-o pentru a fi în trend nu îl avantajează deloc.

A mai luat și câteva kilograme, dar încă nu poate fi considerat un caz pierdut. E posibil ca acestea să fi fost luate intenționat, pentru vreun rol.

Se știe că actorul, al cărui cel mai recent film este „Dragged Across Concrete”, un thriller, îl va interpreta curând pe Ulise pe marele ecran. Adaptarea produsă de Warner Bros. este semnată de Ann Peacock, care s-a făcut cunoscută cu filmele „Cronicile din Narnia”, şi de Jeremy Doner, care a scris scenariul serialului „The Killing”.

Povestea se va concentra pe finalul operei lui Homer, când Ulise se întoarce în Itaca şi descoperă că un anume Antinos conduce în prezent insula după ce a închis-o pe Penelopa, soţia sa, şi pe Telemah, fiul său. Regele legitim, epuizat, va trebui să facă dovada ingeniozităţii care-l caracterizează pentru a răpune acest ultim duşman şi a regăsi pacea pe care o merită.

Titlul proiectului nu a fost încă dezvăluit, nici restul distribuţiei.

Mel Gibson nu ar fi la primul său rol eroic. În 1995, el l-a jucat pe William Wallace în „Braveheart”, eroul independenţei scoţiene, film pentru care a fost recompensat cu Oscar. Imaginea lui s-a schimbat însă mult de atunci. Între timp, a ajuns la a treia căsătorie, cu Rosalind Ross, și a devenit tată de nu mai puțin de 9 ori.

Vezi și Mel Gibson e îndrăgostit lulea la 63 de ani. Toți rămân mască când o văd pe iubita lui

Citește și: