Cum arată în prezent actorul care i-a dat viață personajului Kramer, din Seinfeld. Are 70 de ani, dar se ține bine! | GALERIE FOTO

cum arata in prezent Kramer

În urmă cu peste 20 de ani ne luam rămas bun de la personajele din serialul ”Seinfeld”, neștiind că avea să rămână unul dintre cele mai bune sitcomuri în zeci de ani.

Dacă despre Jerry Seinfeld se tot aude, el fiind și în prezent cel mai bine plătit comediant din lume, dacă ”Elaine” a tot apărut în presă, din păcate în contextul bătăliei sale cu cancerul, ”George Costanza” a mai apărut în filme, foarte puține se știu despre actorul care a dat viață personajului Cosmo Kramer.

Pe numele real Michael Richards, actorul are în prezent 70 de ani, împliniți în vară. Căsătorit și tată a doi copii, Richards și-a păstrat aerul atletic, ținându-se foarte bine nu doar pentru vârsta lui.

Actor, scriitor, producător de televiziune și comediant (inclusiv de stand up), Richards s-a depărtat în ultima vreme de actorie. Încă face bani frumoși de pe urma serialului ”Seinfeld”, unde a jucat în perioada 1989 – 1998.

Rolul i-a adus multe premii și nominalizări, Kramer fiind preferatul multor fani ai serialului. Are o avere care îi permite să trăiască frumos: 45 de milioane de dolari.

Cel mai recent a putut fi văzut în serialul Kirstie, în perioada 2013 – 2014. A jucat însă și în serialul Curb your enthusiasm, dar și în filme ca So I Married an Axe Murderer, Airheads, Young Doctors in Love, Problem Child, Coneheads, UHF sau Trial and Error, având la un moment dat și propriul show.

Vezi și Tragedie în lumea filmului! Un actor din Seinfeld, dat dispărut de câteva zile, a fost găsit mort

Citește și: