Cum arată în prezent Kelly, frumoasa blondă din Familia Bundy. Actrița a împlinit azi 48 de ani! GALERIE FOTO

cum arata in prezent Kelly Bundy

Cine nu-și amintește de Kelly Bundy, frumoasa blondă care-și etala mai mult corpul și mai puțin inteligența în sitcomul 'Familia Bundy'? Au trecut 22 de ani de atunci, dar actrița care a dat viață personajului, Christina Applegate, și-a păstrat frumusețea. Azi, ea a împlinit 48 de ani.

Chiar dacă ridurile au început să fie vizibile pe chipul ei, și-a păstrat frumusețea.

Asta, în ciuda faptului că s-a confruntat în viață cu provocări majore. Actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2008, pe care l-a învins însă. Și-a făcut și dublă mastectomie.

Pentru că este purtătoare a genei BRCA1, la fel ca Angelina Jolie, actrița și-a extirpat și ovarele și trompele uterine, pentru a preveni reapariția bolii. Din fericire, actrița, care acum are 47 de ani, a apucat să nască un copil. Fetița sa, Sadie Grace, are deja 9 ani.

În prezent, actrița este căsătorită cu basistul olandez Martyn LeNoble, ea având și un divorț la activ, în 2007, de Johnathon Schaech.

Puțină lume știe că Christina a debutat la vârsta de numai câteva luni, apărând împreună cu mama sa, cântăreață și actriță, în telenovela 'Days of our lives'.

Actrița a mai jucat în 'Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead ', 'The Big Hit', 'The Sweetest Thing', 'Grand Theft Parsons', seria 'Anchorman', 'Vacation', 'Vacation', dar și în serialele 'Jesse', 'Samantha Who?', 'Up All Night' sau 'Dead to Me'.

Vezi și Cum arată, la 65 de ani, actrița care a jucat-o pe pe Peggy, din Familia Bundy. Katey Sagal încerca să devină celebră cu o altă meserie

Citește și: