Cum arată în prezent Alan, din ”Doi bărbați și jumătate”. Actorul e de nerecunoscut!

Cum arată în prezent Alan, din ”Doi bărbați și jumătate”. Actorul e de nerecunoscut!

Pe Jon Cryer, cel care dă viață personajului Alan în 'Two and a half man', l-am văzut în aproape toate etapele vieții sale de până acum în serial. Întâi alături de Charlie Sheen, apoi jucând cu Ashton Kutcher.

Dar în prezent actorul în vârstă de 54 de ani, căsătorit a doua oară și tată a doi copii, nu mai arată deloc cum îl știam. Și-a păstrat alura atletică, dar în ultimii ani părul său s-a împuținat de la o zi la alta, așa că actorul a decis să se radă în cap.

În prezent, Cryer este complet chel, dar are barbă, după cum se poate vedea într-o serie de fotografii recente, de la începutul pandemiei de coronavirus în SUA. În 14 martie, actorul a fost susprins pe stradă, în Los Angeles, alături de soția sa, Lisa Joyner. Cei doi au mers la o piață a fermierilor și păreau foarte calmi, degajați și fără griji.

Fără măști sau mănuși, fără sacoșe cu hârtie igienică, așa cum au fost văzute alte vedete, zilele trecute.

Toată lumea se întreabă dacă actorul mai ține legătura cu fostul său coleg de platou, Charlie Sheen. Într-un interviu acordat anul trecut, Cryer, care participă constant la maratoane și alte curse sportive extreme, el fiind un adept al vieții sănătoase, a declarat că nu, că nu a mai vorbit de 'câțiva ani' cu Charlie Sheen.

'E ca un roller coaster să îl ai pe Charlie în viața ta și încă nu m-am decis dacă vreau să mă sui iar în roller coaster', a declarat el.

Între timp, și Charlie Sheen s-a schimbat. În 2015 a fost diagnosticat cu HIV, iar ulterior a anunțat că s-a lăsat și de băut și de droguri.

Vezi și Ce mari au crescut fiicele lui Charlie Sheen și fosta soție, Denise Richards! S-au transformat în niște domnișoare superbe!

Citește și: