Fiicele lui Barack și Michelle Obama sunt de nerecunoscut! Cea mai recentă poză de familie

cum arata in prezent fetele sotilor Obama

La fel ca mai toate familiile de americani, azi, când sărbătoresc Ziua Recunoștinței, fostul cuplu prezindețial, format din Barack și Michelle Obama, a postat online o fotografie de familie.

Astfel, o lume întreagă le-a putut vedea pe fiicele fostului președinte și ale fostei prime doamne, Malia și Sasha. Și admira, pentru că cele două s-au transformat în niște tinere superbe!

Poza nu este realizată acum, ci în mai, când mezina Sasha termina liceul, dar a fost folosită acum de familie pentru a ura tuturor o zi a Recunoștinței fericită.

Dacă părinții lor sunt ocupați să scrie cărți, cea a lui Michelle Obama fiind deja lansată, iar una semnată de fostul președinte urmând să fie lansată anul viitor, cele două fete sunt în prezent ocupate cu facultatea.

Sasha e 'boboc', în timp ce Malia, în vârstă de 21 de ani, nu mai are mult și va absolvi.

Ambele au fost concepute prin fertilizare in vitro, a dezvăluit în urmă cu cteva luni mama lor. Michelle și Barack Obama formează un cuplu stabil încă de acum 27 de ani.

Vezi și Michelle Obama, așa cum nu ai văzut-o niciodată. În bustieră și colanți. Fosta primă doamnă vorbește despre unul dintre motivele pentru care a ajuns cu Barack Obama la consiliere

Citește și: