Conchita Wurst, Femeia cu barbă, nu mai arată deloc cum o știai. Transformarea e uluitoare!

Conchita Wurst, Femeia cu barbă, nu mai arată deloc cum o știai. Transformarea e uluitoare!

În 2014 Conchita Wurst a creat mare vâlvă pe scena Eurovision, festival pe care l-a și câștigat. Ani buni s-a vorbit despre Femeia cu barbă. La 6 ani distanță, acum când artistul din spatele imaginii, Thomas „Tom' Neuwirth, a împlinit 31 de ani, imaginea e total schimbată.

Barba a rămas, însă nici urmă de păr lung, machiaj și haine femeiești. Arată ca un bărbat normal.

Dacă l-ai vedea pe stradă pe Thomas „Tom' Neuwirth nu ai ști că el e Femeia cu babă, Conchita Wurst.

Seropozitiv de mai mulți ani

În urmă cu doi ani, artistul travestit făcea un anunț șoc: „Am HIV de mulţi ani”. Făcea anunțul prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Instagram, în care a precizat că a fost obligat să facă acest anunţ public în urma ameninţărilor formulate la adresa sa de un fost iubit.

„Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru', a transmis cântăreţul austriac. Prin urmare, a făcut chiar el anunțul.

Mai spunea atunci că a primit tratament medical imediat după diagnosticare, că sarcina virală din organismul său se află de mulţi ani sub nivelul de detectare şi că, din acest motiv, nu poate să transmită virusul altor persoane.

Vezi și Conchita Wurst a anunțat că are HIV. Mărturisirea cutremurătoare: „Un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie…'

Citește și: