Chuck Norris revine în televiziune, într-un serial celebru. Actorul e complet schimbat, la 80 de ani!

cum arata in prezent chuck Norris

După trei ani de când și-a încheiat cariera, actorul Chuck Norris, cunoscut din „Walker, Texas Ranger”, va apărea, în calitate de invitat, în ultimul episod al serialului „Hawaii Five-0”, care se va încheia după 10 sezoane.

Conform presei străine, Chuck Norris îl va interpreta pe Lee Phillips, un sergent major aflat la pensie, care îl ajută pe unul dintre protejații săi să se ascundă de autorități. Echipa de polițiști are misiunea de a asigura securitatea acestuia din urmă.

Este vorba despre prima apariție a lui Chuck Norris într-un serial de ficțiune după filmul „Eroi de sacrificiu 2”, lansat în 2012.

Drama lui neștiută

În 2017, fostul campion la karate, așa-zisul „polițist texan”, a anuntat într-un interviu că renunță la cariera sa pentru a se ocupa de soția lui, Gena O’Kelley.

El susținea atunci că ea a fost „otravită” cu un produs medical, gadolinium, care i-ar fi fost injectat în 2013, înaintea unui RMN. De atunci, ea are probleme de sănătate.

Vezi și Unul dintre cei mai iubiți copii-actori, poate cel mai cunoscut din lume, revine în Cetatea Filmului, după foarte mulți ani de absență

Citește și: