Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume! Cum arată la 62 de ani Andie MacDowell

cum arata in prezent Andie MacDowell

Greu de crezut, dar Andie MacDowell, actriță, dar mai ales chipul multor branduri de-a lungul timpului, grație frumuseții sale clasice și tenului perfect, a împlinit luna trecută 62 de ani.

Încă și-a păstrat grația și frumusețea, dar trecerea vremii își spune cuvântul, mai cu seamă că actrița refuză cu îndârjire să se lase întinerită de chirurgia estetică.
Actrița din 'Patru nunți și o înmormântare' a fost fotografiată de paparazzi, zilele trecute, în timp ce-și plimba câinele. Cu chipul ascuns sub o pălărie, chiar ieșită la o plimbare pe lângă casă, îmbrăcată casual, tot era elegantă.

Cu eșarfa și pălăria asortate, cu o cămașă ușoară, albă și pantaloni lejeri, în dungi, Andie emana feminitate, chiar dacă nu mai e tânără. E vizibil că a luat un pic în greutate, dar cui nu i s-a întâmplat asta pe timpul izolării?

În plus, vedeta e mamă a trei copii, cariera neoprind-o să se dedice familiei.

Oricum, pe covorul roșu, actrița arată mereu impecabil, chiar dacă a trecut bine de prima tinerețe.

Vedeta va putea fi văzută curând într-o continuare a filmului , „Sex, Lies, and Videotape”, lansat în 1989. Regizorul american Steven Soderbergh a profitat de perioada de izolare în contextul pandemiei de coronavirus pentru a scrie scenariul.

Cel mai probabil, din distrubuție vor face parte actorii James Spader, Andie MacDowell, Peter Gallagher şi Laura San Giacomo, la fel ca în prima parte a filmului.
Filmul are în centru aventurile şi tentaţiile sexuale ce apar într-un grup de patru prieteni și a dat tonul unuim întreg curent, urmat și de cineaşti ca Steven Soderbergh şi Quentin Tarantino.

Vezi și Jane Seymour, apariție spectaculoasă la aproape 70 de ani. Arată uluitor

Citește și: