Cum arată în prezent Alexandra Dinu, la aproape 40 de ani

cum arata in prezent Alexandra Dinu

Actrița Alexandra Dima, fosta soție a lui Adrian Mutu, pare să fi descoperit secretul tinereței. La 39 de ani și jumătate, ea arată la fel de bine ca acum 20 de ani.

A trecut prin mai multe schimbări de look, dar absolut toate schimbările sale de înfățișare au prins-o de minune, semn că e o frumusețe naturală și nimic nu poate schimba asta.

Pe cât de frumoasă e Alexandra Dinu, pe atât e de discretă când vine vorba despre viața personală. Foarte rar postează imagini cu ea pe rețelele de socializare. Anul acesta, deși am trecut deja de jumătatea sa, vedeta a postat doar trei instantanee. E adevărat, unul mai frumos ca altul.

În prezent, Alexandra se dedică în mod egal familiei și carierei sale de actriță. Băiatul său cu Adrian Mutu deja se desparte de adolescență, la cei 18 ani ai săi.

În anul 2015, Alexandra Dinu s-a mutat din Italia, unde unde a trăit mai mulți ani, în SUA, unde locuiește în prezent alături de fiul și de partenerul ei de viață.

Cum își menține silueta Alexandra Dinu

Întrebată, în trecut, care e secretul siluetei sale, Alexandra Dinu declara pentru OK Magazine: „Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc.

Îmi place și să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce. Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă.

La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm.

Vezi și Cum arată primul copil al lui Adrian Mutu, la 18 ani. Iată-l și pe mezinul Tiago, de 3 ani. Ambii sunt bucățică ruptă din tatăl lor

Citește și:

La 32 de ani, celebrul actor va deveni pentru prima oară tată! Ce frumos a făcut anunțul!

Îți mai aduci aminte de Iulia Frățilă? Fosta vedetă TV a împlinit 44 de ani și s-a stabilit în SUA