E spectaculos cum poate să arate soția lui Alec Baldwin, la nici cinci luni de când a născut al patrulea copil | FOTO

cum  arata Hilaria baldwin la 4 luni si jumatate de cand a nascut

Au trecut 4 luni și jumătate de când Hilaria Baldwin, soția actorului Alec Baldwin, a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Dacă o privești, însă, nici nu ai spune că a trecut prin vreo sarcină.

Hilaria, instructor de yoga, a ținut în permanență legătura cu fanii, trecând în revistă (în acest caz, pe Instagram) toate schimbările prin care a trecut corpul său. Recent, a publicat un colaj format din trei fotografii, care o înfățișează în ultima lună de sarcină, la 12 zile de când a născut și la 4,5 luni de când a devenit mamă pentru a patra oară.

 

View this post on Instagram

 

The recovery from baby number 4 continues….I share my journey and posts here because I believe so strongly that smart exercise, good eating, and a calm mind= healthy body. And I want you to experience it too because life is so worth living to its max…and you are so worth it.

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on


Schimbările sunt mai mult decât vizibile și nu poți decât să o admiri pentru determinarea pe care a avut-o pentru a reveni la formele de dinainte de ultima sarcină.

'Revenirea după a patra sarcină continuă. Postez aici călătoria mea pentru că cred cu tărie că exercițiile fizice, alimentația curată și o minte calmă înseamnă un corp sănătos. Și vreau un corp sănătos, pentru că viața chiar merită trăită la maximum. Și tu meriți asta!', a scris Hilaria, care este și expert în firness, pe rețeaua de socializare.

30 de minute de jogging și alte 30 de yoga, zilnic

În vârstă de 34 de ani, soția lui Alec Baldwin are patru copii cu acesta: carmen, de 5 ani, Rafael, de 3 ani, Leonardo, de 2 ani, și Romeo, de 4,5 luni.

Hilaria pune sarcinile și nașterile usoare pe care le-a avut pe seama faptului că a fost în formă maximă înainte de a rămâne gravidă. În plus, a încercat să rămână cât se poate de în formă, inclusiv cu sport, în timpul sarcinii. Ultima naștere nu a mai fost atât de ușoară, spune ea, pentru că a suferit, atât în timpul sarcinii, cât și când a născut, de penumonie.

Chiar dacă are patru copii și doi câini, Hilaria își găsește timp și pentru sport. Face jogging 30 de minute, dimineața, iar în timpul zilei, când copiii dorm, mai apucă să facă și jumătate de oră de yoga.

Citește și: