Cum arată fiul lui Dustin Hoffman! E actor de succes și a trăit o adevărată dramă:  „Nimeni nu credea că voi supraviețui”

Cum arată fiul lui Dustin Hoffman! E actor de succes și a trăit o adevărată dramă:  „Nimeni nu credea că voi supraviețui”

Dustin Hoffman este unul dintre cei mai premiați actori de la Hollywood, câștigător a două premii Oscar pentru  rolul din 'Kramer vs. Kramer' , în 1980, şi  pentru cel din ”Rain Man” în 1989. Totuși, când vine vorba despre viața lui personală, Dustin Hoffman este foarte discret. Astfel, puțină lume știe, că unul dintre cei sașe copii ai lui, Jake Hoffman, i-a călcat pe urme și este la fel de talentat ca și tatăl lui, fiind un actor de succes.

 

Când ești fiul unui actor atât de premiat ca Dustin, poți să ai multe avantaje în viață, dar nu a fost și cazul lui Jake. Când a venit pe lume pe 20 martie, 1981, medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire. „Medicii au spus că ei cred că nu voi supraviețui după ce m-am născut. Am venit pe lume prematur, cu o lună mai devreme și mama a născut de urgență prin cezariană. Plămânii mei nu erau dezvoltați și nimeni nu credea că voi supraviețui', povestește Jack.

Însă, a reușit să uimească pe toată lumea și s-a dovedit un adevărat luptător. „Medicii au spus că sunt un luptător și părinții mei mi-au pus numele după bozerul jake LaMotta din filmul 'Raging Bull', care este preferatul meu', a mai spus Jake pentru Today.com.

Citește și: Decizie neașteptată! Angelina Jolie îl vrea pe Brad Pitt înapoi și renunță la divorț. Motivul emoționant pentru care a luat această hotărâre

Jake seamănă perfect cu tatăl lui

Mai mult, pe lângă faptul că seamănă cu tatăl lui,  Jake se pare că a moștenit de la el și dragostea și talentul pentru actorie. Astfel, el a muncit mult să-și construiască un nume la Hollywood și a și reușit. Este un actor și un regizor de succes, cunoscut pentru rolurile din filme precum „Wolf Of Wall Street' , „Click', Asthma ', „Rain Man' sau  She’s Funny That Way.'

Jack a povestit că este foarte apropiat de mult mai cunoscutul lui tată și l-a sprijinit foarte mult în cariera lui. „Am un tată grozav, am învățat foarte mult de la el. Părinții mei mi-au influențat foarte mult viața', a mai spus ea.

Dustin Hoffman este tatăl a şase copii. Are doi copii cu prima sa nevastă Anne Byrne Hoffman, dintre care unul adoptat, şi alţi patru copii cu cea de-a doua sa soţie, Lisa Gottsegen.

 

Citește și: