Cum arată Edith Gonzalez la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer! Actrița s-a schimbat total. Iată cum arată fără pic de machiaj

Cum arată Edith Gonzalez la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer! Actrița s-a schimbat total. Iată cum arată fără pic de machiaj

Îndrăgita actriță mexicană Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în august 2016. De atunci, și-a revenit complet și devine mai frumoasă pe zi ce trece.

 

Edith Gonzalez pare că a renăscut de când a reușit să învingă cancerul. Deși medicii îi mai dădeau doar câteva luni de trăit, celebra „Salome” și-a revenit complet și devine pe zi ce trece mai frumoasă.

Edith Gonzalez trăiește o frumoasă poveste de iubire cu economistul Lorenzo Lazo

Starul din „Inimă sălbatică”  a fost supusă unei intervenții de histerectomie totale și a făcut mai multe ședințe de chimioterapie și radioterapie, în urma cărora și-a pierdut părul. Însă, acum Edith și-a recăpătat podoaba capilară și pozează în ipostaze din ce în ce mai sexy.

Recent, a sărbătorit opt ani de căsnicie cu economistul mexican, Lorenzo Lazo, care i-a fost alături în lupta cumplită împotriva cancerului.

Edith și Lorenzo s-au cunoscut în 2004, însă au început o relație la sfârșitul anului 2009, iar de atunci au fost de nedespărțit. Ei s-au căsătorit pe 24 septembrie 2010 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul mexican. În plus, politicianul se înțelege foarte bine cu fiica actriței, Constanza.

Citește și:

Loading...