Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, anunță o reușită majoră: ”Sunt 18 luni de când…”. Cum arată aceasta în prezent, la 55 de ani

cum arata in prezent Courtney Love

La 55 de ani, cântăreața Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, a anunțat că, în sfârșit, a reușit să se lase de băut.

 

Invitată la NME Awards, în Londra, pentru a fi premiată, Courtney a recunoscut că nu a pregătit niciun discurs, fapt pentru care a cerut publicului scuze. S-a simțit atunci datoare să ofere ceva despre ea, o informație măcar, așa că a anunțat triumfătoare că au trecut un an și șase luni de când nu a mai consumat alcool.

 

Toată lumea a observat cât de bine arată Courtney și asta nu doar pentru vârsta ei. Cântăreața și actrița și-a păstrat prospețimea tenului și are aceeași siluetă de când o știm.

Are și acel stil inconfundabil, elegant-rock-șic și adesea poate fi văzută în ținute Vivian Westwood.

 

Chiar dacă fără îndoială este o femeie frumoasă, Courtney nu s-a mai recăsătorit niciodată, după moartea lui Kurt Cobain, la numai 27 de ani. În plus, presa mondenă nici nu a surprins-o cu vreun bărbat.

În biletul lăsat de soțul ei, un bilet de adio, Kurt Cobain îi scria, în 1994: 'Te rog, mergi mai departe, Courtney, pentru Frances', făcând referire la fiica lor, atunci în vârstă de 1 an și jumătate.

'Viața ei va fi mult mai bună fără mine. Te iubesc! Te iubesc!', mai stă scris în biletul lăsat de Kutr Cobain.

Vezi și Așa arată un model celebru la 66 de ani! Ireproșabil! E cea care a lansat slipul înalt: 'Pe vremea aceea nu exista Photoshop'

Citește și: