Cum arată colegul de trupă al solistei de la Roxette. Are acum 60 de ani și e devastat de dispariția artistei

Roxette, in 1995

Per Gessle (60 de ani) a fost timp de  aproape 40 de ani, partenerul regretatei soliste Marie Fredriksson din trupa Roxette, care s-a stins din viață pe 9 decembrie la 61 de ani. Artistul a mărturisit că este devastat de vestea teribilă, mărturisind că nimic nu va mai fi la fel vreodată fără artistă. 

 

„Timpul trece atât de repede. Par atât de aproape zilele şi nopţile petrecute împreună în micuţul meu apartament din Halmstad, ascultând muzica pe care o iubeam şi împărtăşindu-ne visuri ce păreau imposibil de atins. Şi ce mai vis am ajuns să trăim! Îţi mulţumesc, Marie, îţi mulţumesc pentru tot. Ai fost un muzician genial, o voce incredibilă şi un interpret uimitor. Îţi mulţumesc că mi-ai pictat în cele mai frumoase culori melodiile mele alb-negru. Mi-ai fost un prieten minunat vreme de peste 40 de ani. Sunt mândru, onorat şi fericit că am avut şansa să-ţi împarţi cu mine o bună parte din timpul, talentul, căldura, generozitatea şi umorul tău. Transmit toată dragostea mea ţie şi familiei tale. Fără tine nimic nu va mai fi la fel vreodată!, a scris Per Gessle.

 

Deși Per și Marie se înțelegeau foarte bine, între cei doi nu a fost niciodata, în ciuda zvonurilor, mai mult decât o prietenie. În timp ce Marie era căsătorită cu  Mikael Bolyos, cu care avea doi copii, artistul este căsătorit din 1991 cu  Åsa Nordin, prima și singura iubire din viața lui, cu care are un băiat în vârstă de 22 de ani.

 

Marie Fredriksson şi Per Gessie au format Roxette în 1986, devenind una dintre cele mai iubite trupe suedeze la nivel mondial după ce, trei ani mai târziu, a lansat piesa „The Look. De atunci, duo-ul a lansat 51 de single-uri, a susţinut peste 560 de concerte în lumea întreagă, a vândut peste 75 de millioane de albume şi a ajuns în fruntea topului american Billboard de patru ori. Printre cele mai cunoscute melodii se numără „It Must Have Been Love, „Joyride, „Listen To Your Heart şi „The Look.

 

Cântăreața Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit la vârsta de numai 61 de ani.Originară din Suedia, aceasta se luptase în 2002 cu o tumoare la creier. Decesul a survenit din cauza complicațiilor apărute ulterior, a anunțat familia sa.

Citește și: